FAQ

Mikä tämä Paja oikein on?

Tekoälypaja on konkreettinen paikka LAB ammattikorkeakoulun M19 kampuksella. Siellä ideoidaan, konseptoidaan ja koodataan tekoälyyn liittyviä aiheita. Tekoälypajassa tehdään omia, esimerkiksi konenäköön liittyviä kokeiluja. Pajan porukka pohtii ja kehittää ihmisten liikkumisen havainnoinnin ja esineiden logistiikan ongelmia. Tekoälypajan tarkoituksena on levittää ja yhdistää tekoälyyn liittyvää osaamista.

Kenelle tämä on tarkoitettu?

Jos sinulla on idea tekoälyn sovelluksesta tai osaamista tekoälyyn liittyen, tule joukkoon! Voit olla myös startup -vaiheessa oleva yritys tai isompikin korporaatio, joka toivoo apua ja tukea idean edistämiseen tai nopeaan kokeiluun. Kahvitellaan, mahdollisesti projektoidaan ja jatkokehitetään. Tervetulleita ovat myös opiskelijat sekä tutkijat, joilla on esimerkiksi opinnäytetyöhön liittyviä toiveita tai haasteita.

Kuinka pääsen mukaan?

Tekoälypaja on avoin kaikille ideoille! Jos näet tiimissämme, ja yhteisössämme lisäarvoa itsellesi, ole yhteydessä pajalaisiin suoraan, ja tavataan. Paja on myös hyvä paikka verkottua tekoälykentässä, alueella, ja laajemminkin.

Kuka pajassa työskentelee?

Tekoälypaja on monialainen joukko koodareita, koneoppimisen asiantuntijoita, sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita sekä muotoilun ja tuotekehityksen osaajia. Haemme koko ajan uusia kykyjä mukaan toimintaan.

Haluatko kuulla lisää?

sami.makkula@lab.fi 044 708 5215

Tekoälyporukan löydät Mukkulankatu 19:sta.

Tietosuojaseloste

website by Aku Mattila Visuals