Hymykaappari

”Yhteistyö on meille tärkeä” sanoo Satumatka productionin Satu Liikkanen. Hän löysi Konenäkö-hankkeesta yhteistyökumppanin ideaan, joka helpottaa asiakastyytyväisyyden mittaamista. ”Tällaisen toimivan mittarin olemassaolo tuottaa lisäarvoa palvelullemme sekä myös tilaaville asiakkaallemme.”

Yhteistyöhankkeessa Konenäkö-hankkeen asiantuntijat ovat kehittäneet Hymykaapparin, jota voidaan käyttää yksittäisten ihmisten sekä ryhmien tunteiden ja tunnereaktioiden havaitsemisessa. Yhdessä on saatu kokeiluasteen prototyyppi, jota kehitetään edelleen.

”Konenäköä hyödyntävä hymykaappari tarjoaa helpon tavan mitata asiakastyytyväisyyttä. Toiveissa on, että mittarin avulla saadaan tietoa kuinka paljon hymyjä kulttuuri- ja elämyspalvelu synnyttää ja millaiset palvelun osat tuottavat eniten onnellisuutta ja hymyjä” toteaa Satu. ”Vaikka kulttuurin ja taiteen vaikutuksia on tutkittu paljon ja niiden vaikutukset tunnistetaan laajasti hyvinvointia tuottavana ja terveyttä edistävänä, on hieno juttu jos voimme todentaa sen myös toimivalla reaaliaikaisella mittarilla.”

SATUMATKA PRODUCTIONS – Kulttuurielämyksiä vuodesta 2006 Satumatka productions on Kymenlaaksolainen yritys, joka on tuottanut kulttuurielämyksiä vuodesta 2006. Yritys toimii pääosin Etelä-Suomen alueella. Yritys kehittää innovatiivisia konsepteja, joista yksi edellä mainittu Elämysmatka (rekisteröity tavaramerkki), lisäksi valtakunnallisia ja kansainvälisiä konsepteja, kuten AR-Kalevala jossa hyödynnetään lisättyä todellisuutta, tarinallisuutta ja Kalevalaa.

 

Lisätietoa hymykaapparista saat Konenäkö-hankkeelta.